facebook instagram

Az Apeks búvárfelszerelések kizrólagos magyarországi forgalmazója

Szabadtüdős tanfolyam

Lassan 20 éve aktívan foglalkozom a szabadtüdős merüléssel (apnea / freediving), számos nemzetközi versenyen vettem részt és mára már életformámmá vált. Az évek során megszerzett tapasztalataim szeretném átadni a tanfolyamokon, mert sokan azt gondolják a szabadmerülésről, hogy veszélytelen és nem áll másból, mint egy be- és kilélegzésből. Azonban a szabadtüdős merülés fiziológiailag legalább annyira összetett, mint a készülékes búvárkodás.


Az apnea feltörekvő, naponta megújuló sportág, aminek a tengerparti országokban (pl. Franciaország, Horvátország, Olaszország) több évtizedes hagyománya van, de itthon sokan csak Luc Besson nagy sikerű ’Nagy Kékség’ című filmjéből hallottak róla.

Tehát ha tudsz úszni és többet szeretnél, mint egyszerűen sznorkelezni és ezeket a merüléseidet biztonságosabbá szeretnéd tenni; vagy csak közelebb szeretnél kerülni azokhoz a korallokhoz, amiket eddig csak a vízfelszínről nézegettél; esetleg a készülékes merüléseidnél szeretnél jobb levegőfogyasztást elérni; vagy egyszerűen csak szeretnéd jobban megérteni a szabadtüdős búvárkodást és annak fiziológiájá, SZERETETTEL VÁRUNK TANFOLYAMAINKRA!

Tanfolyamok:

APNEA I.
APNEA II.
APNEA III.

APNEA OKTATÓ I.

Részvételi követelmény: vízbiztos úszástudás!

A tanfolyamok elvégzésekor nemzetközi CMAS Apnea kártyát adunk!

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak.
Bővebb információ: e-mailen abyss@abyss.hu vagy freedivinghungary@gmail.com , illetve telefonon 061/607-4607, 06 70/371-3446

Oktatók:

Engyel Ákos
CMAS APNEA II Instruktor

Kövess minket a facebook- on:

https://www.facebook.com/freedivinghungary/
www.freedivinghungary.hu