facebook instagram

Az Apeks búvárfelszerelések kizrólagos magyarországi forgalmazója

CETMA TARAS MONOFIN

CETMA TARAS MONOFIN
CETMA TARAS MONOFIN
CETMA TARAS MONOFIN
Értékelés:

Cikkszám: cet-004

A monofint kifejezetten a szabaddá váláshoz vagy a finom hullámokhoz tervezték. A penge egy „technológiai ékszer”, amelyet a legmodernebb eljárásokkal állítanak elő, a nagy szilárdságú szénszál felhasználásával. A penge merevségét a FEM pontosan megtervezi mind keresztirányban, mind hosszirányban, hogy minimalizálja a keresztirányú hajlítást, elkerülve ezzel az oldalirányú nyomáseséseket.

Ez a megtervezett merevségi eloszlás lehetővé teszi a penge keresztirányú stabilitását, még erős rúgás esetén is. Ezáltal nagy hatékonyságot eredményez minimális izomerővel.
A papucs ergonómikus és kényelmes. Kiváló minőségű gumiból van öntve, és szorosan viselhető, mégis kényelmes illeszkedést biztosít. Minimalizálja az energiafogyasztást és maximális tolóerőt az eredményez.
A monofin alkotóelemit, a pengét, a lábrészt, a függőleges és a vízszintes stabilizátorokat képzett szakemberek tervezték meg. 

Jellemzők:
1. Láb / penge dőlése: nagy szög.
2. A differenciál merevségű gumiból és gumihabból készült wing íves és ergonómikus alakú, hogy erőteljes és kényelmes illeszkedést biztosítson;
3. A monofin felhajtóerő-pozitív tolóerője körülbelül 200 g (2 N);
4. A penge 100% szénszálból készül, mind IM7
5. A felhasznált anyag 100% szén-prepreg, melegen olvadt impregnáló rendszerrel előállítva, mikrokeményített tetrafunkciós epoxi-gyantával.
6. 3D-Tech: A CETMA COMPOSITES exkluzív know-how-jával rendelkező szabadalmaztatott technológia, magas nyomáson, magas hőmérsékleten és magas fokú alkalmazott vákuumban, amelyek 0% -os üreges szintet eredményeznek, hibák nélkül, egyenletes mátrix / megerősítéssel arány az egész pengén.
7. FEM kialakítás: A TARAS pengék optimalizálva vannak a pontos kialakításon keresztül, a Végső Elemet Szoftverek (FEM) segítségével. 
A FEM tervezési szoftver lehetővé teszi a merevség optimális eloszlását azzal a céllal, hogy olyan deformációt érjünk el, amely biztosítja a maximális hidrodinamikai hatékonyságot;

8. Méretek: L (hosszúság) = 70 cm; W (szélesség) = 70 cm; H (magasság) = 10 cm.
9. Súly: 2,13 kg.

Csak üzletünkben, rendelésre elérhető!

Egyedi méretre készítés esetén ezek a méretek szükségesek a papucs elkészítéséhez:

CETMA TARAS MONOFIN WR -120m

Ár: 295 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!