facebook instagram

Az Apeks búvárfelszerelések kizrólagos magyarországi forgalmazója

Uszoda

Medencés foglalkozások kéthetente szerda esténként 20 órától, kezdőknek és haladóknak egyaránt!

FELFEDEZŐ PROGRAM / PRÓBAMERÜLÉS

A Felfedező Program a búvárkodás iránt érdeklődőknek ad egy rövid bemutatást biztonságos környezetben, oktató közvetlen felügyeletével. A program azok számára alkalmas, akik szeretnék kipróbálni a búvárkodást, de nem biztosak abban, hogy elsőre egy teljes képzettséget nyújtó kurzust szeretnének elvégezni. A résztvevők alapképzést kapnak a felszerelésről és a technikákról.

A merülés díja :  7.500.- Ft / fő

Mely tartalmazza:

az uszoda költségét
komplett felszerelést palacktöltéssel
oktatást

Gyere el és próbáld ki, hogy megtudd, milyen könnyű és szórakoztató is lehet ez az izgalmas sport.

EGYÉB LEHETŐSÉGEK VÉGZETT BÚVÁROK SZÁMÁRA

Tökéletes lebegőképesség elsajátítása

Segítünk elsajátítani a tökéletes lebegőképesség beállítását, mely által hatékonyabbá teheted merüléseidet, kisebb erőkifejtésre lesz szükséged, így csökken a levegőfogyasztásod, viszont nő a merülés ideje. Továbbá jobban tudsz majd vigyázni és figyelni az élővilágra, biztonságosan fogsz tudni roncsban, barlangban merülni.

Uszonyozási technikák elsajátítása

Ha javítani szeretnél a gyakorlati képességeiden, ha kényelmesebben, biztonságosabban szeretnél merülni, jobb levegőfogyasztást szeretnél elérni, ez a tanfolyam segíteni fog Neked ebben!

Felfrissítő gyakorlatok búvártúrák előtt

Uszodai gyakorlás: azoknak a búvároknak, akik fel szeretnék frissíteni tudásukat, illetve azok részére akik nagyon hosszúnak találják a téli hónapokat merülések nélkül.

Lehetőség van felkészülni a nyári hónapokra, tökéletesítve tudásodat, hogy biztonságosan merülhess. A foglalkozásokon átismételheted a gyakorlatokat és újra ismerkedhetsz a felszereléssel, mindezt oktató segítségével.

A merülések díja :  6.500.- Ft / fő

Mely tartalmazza:

az uszoda költségét
töltött palackot
oktatást

FELSZERELÉS

Ha nincs, vagy hiányos a felszerelésed, lehetőséged van bérelni tőlünk kedvezményes áron.

HELYSZÍN

 

 

 

 

Vizesnyolcas Uszoda
2000 Szentendre, Kálvária út 16/c

JELENTKEZÉS

Előzetes bejelentkezésre szükséges, amit megtehetsz személyesen üzletünkben, e-mail-ben vagy telefonon. Kérjük, hogy jelentkezési szándékodat minél hamarabb jelezd nekünk! (Legkésőbb 2 nappal az uszodai alkalom előtt.)