facebook instagram

Az Apeks búvárfelszerelések kizrólagos magyarországi forgalmazója

Az Apeks márka

 

A 70-es évek közepén két barát elhatározta, hogy egyesítik a búvár- és mérnöki tudásukat. (Az Apeks név is a nevük kezdőbetűjéből született.) Eleinte egy kis garázsban dolgoztak Észak-Angliában, kreativitásukkal mégis a legelismertebb légzőautomatákat hozták létre...

Évtizedekkel később is folytatódik ez a precíz mérnöki kézimunka. Ugyanazon a helyen az Apeks egy erre a célra emelt gyárat üzemeltet, ahol a légzőautomaták minden egyes részét helyben tervezik és készítik el. A személyzet sok tagja a kezdetektől itt dolgozik.

A világszínvonalú gyár és az összes munkafolyamat fölötti teljes kontroll teszi az Apeks légzőautomatáit az iparág vezetőjévé mind a design, minőség és műszaki kivitel szempontjából.

Az Apeks búvárfelszerelések egész palettáját (a légzőautomaták mellett a wingek, műszerek és kiegészítők) használják a technikai búvárok a világ minden táján. Apeks felszerelést használnak  a legmélyebb, léghidegebb és legkomplikáltabb merülési helyek felfedezésére. Mert amikor a környezet parancsol, egy dolog számít, hogy a búvárfelszerelésed biztonságban és kényelemben tartson!