facebook instagram

Az Apeks búvárfelszerelések kizrólagos magyarországi forgalmazója

S-WING

S-WING
S-WING
S-WING
S-WING
Értékelés:

Cikkszám: sza-021

Az innovatív s-WiNG CETMA COMPOSITES lábzsebek olyan gumikeveréket használnak, amely egyesíti a természetes gumi nagy rugalmasságát a hőre lágyuló keménységével.
Az eredmény egy 1,05 (gramm/köbcentiméter) sűrűségű anyag, ami azt jelenti, hogy nincs tömege a vízben.

1) Láb karbonon: a CETMA COMPOSITES új s-WING lábtartója hosszabb pengerészt tesz lehetővé a láb alatt, alapvetően a CETMA COMPOSITES pengék használatával a láb teljesen a karbon pengére van fektetve. A talp alatti pengerész 60%-kal hosszabb a hagyományos pengékhez képest. Ez a funkció javítja a teherátvitelt és a kényelmet.

2) Sky-boot: Az új s-WiNG lábzsebek kialakítása számos nagy merevségű szalagot tartalmaz, amelyek a tanulmányok szerint a lábat teljesen szilárdan és kötötten tartják. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a láb hajtóerejének jobb átadását, ami majdnem nullára csökkenti a gumi deformációi miatti disszipációt.

3) Nagy merevségű talp : Az új s-WiNG lábtartó merevített talppal rendelkezik, így elkerülhető a lábtartó talp deformációja a pengeterhelés hatására, lehetővé téve mindenféle penge használatát. A pengetasak merevsége lehetővé teszi a penge tökéletes megszorítását, és 30%-kal növeli bármely penge hatékonyságát

4) Nyílt áramlású rendszer: az új s-WiNG lábtartót úgy tervezték, hogy csatornázzon a víz áramlását, csatornát hozva létre a láb mellett. Ezt a "hézagok nélküli" rendszert a hidrodinamikai hatékonyság optimalizálása érdekében tanulmányozták.

5) Twinzer rendszer: Az új s-WiNG lábtartót két függőleges stabilizátorral tervezték, amelyek elkerülik az oldalsó mozgást, és lehetővé teszik a víz hatékony csatornázását.

6) Elfordulásgátló rendszer: az s-WiNG lábtartó elülső szerkezetét nagyobb merevségű U-alakú megerősítéssel tervezték, hogy stabilizálja a pengét, elkerülve ezzel a hossztengelyben történő elfordulást.

7) Kényelem: az új s-WiNG lábzseb úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a kényelmet azáltal, hogy becsomagolja és anatómiailag követi a lábfej alakját, köszönhetően a 7-es méretnek, 35-től 48-ig.

8) Nagy hatékonyságú vízsín: A CETMA COMPOSITES jól ismert Hi Efficiency vízsín minimalizálja a gumitartalmat, hogy növelje a penge hatékonyságát a változtatható magasságú kialakításnak köszönhetően.

9) Súlymentes anyag: Az s-WiNG lábzsebhez használt anyag egy innovatív gumikeverék, amely egyesíti a természetes gumi nagy rugalmasságát a hőre lágyuló gumi tartósságával. Az eredmény 1,05 (gramm/köbcentiméter) anyagsűrűség, ami azt jelenti, hogy nincs tömeg a vízben.

MÉRETEK:

35-36
37-38
39-40
41-42
43-44
45-46
47-48

SZÍNEK: fekte-fehér-piros


Ár: 36 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!